"Ніж був не звичайний": У Черкасах вагітна жінка по-звірячому вбила суперницю

Вагітна вдарила 28-річну дівчину ножем прямо в серце.

У ніч на 30 серпня в Черкасах вагітна жінка ножем вбила суперницю. Про це повідомляє ресурс "Про все" з посиланням на слова прес-секретаря "Обласного центру екстреної медичної допомоги" Ірини Назарок, передають Патріоти України.

Трагедія сталася на вулиці Героїв Дніпра приблизно о 01:00. Там вагітна вбила 28-річну дівчину, вдаривши її ножем в серце.

На місце прибули медики. Вони помітили, що постраждала перебувала в стані клінічної смерті. Лікарі намагалися її реанімувати, проте їм не вдалося - дівчина померла. За словами очевидця, він зі свого балкона почув крики з вулиці.

"Я виглянув і побачив, що вагітна дівчина ножем вдарила прямо в серце іншу дівчину. Люди, які це бачили, кажуть, що ніж був не звичайний, а типу "тесак", - розповів житель будинку.

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...