НЛО чи звичайний метеор? У небі над США пронеслася яскрава вогненна куля (відео)

Вчора в небі над штатом Техас в США помітили яскраву вогненну кулю. Про це повідомляє The Watchers, передають Патріоти України.

Як повідомляється, Американське метеорне товариство отримало понад 200 повідомлень від очевидців. Кілька свідків поблизу траєкторії польоту повідомили, що чули запізнілий звук удару. Це вказує на те, що невеликі частини цього космічного об'єкта могли впасти на землю.

"Це метеор, якщо він не впав на землю. Якщо він впав на землю - це метеорит. Ми не знаємо, впав він на землю чи ні, тому ми не знаємо, метеор це чи метеорит. Але ми можемо сказати, що це, безумовно, вогненна куля", - пояснив метеоролог Кевін Рот.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...