Ночувала в авто та плакала через проблеми: Під Полтавою знайшли мертвою зниклу жінку (фото)

У Полтавській області в річці Ворскла у селі Сем'янівка знайшли тіло зниклої безвісти 36-річної мешканки Полтави Анни Соляник. Про це повідомляє поліція Полтавської області. Зазначається, що тіло жінки знайшли 13 вересня, До цього її кілька днів розшукували, передають Патріоти України.

"На місці, де виявлено тіло жінки, працює слідчо-оперативна група поліції. Для встановлення причини смерті її тіло направлено на судово-медичну експертизу", – зазначив начальник відділу №2 Полтавського райуправління поліції Максим Євграфов За фактом смерті жінки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Загадкова смерть жінки під Полтавою: що відомо про загиблу

У поліції нагадали, що останній раз жінку бачили 6 вересня, поблизу сіл Яцинова Слобідка та Сем’янівка. У зниклої поблизу села зламався автомобіль, після чого вона перестала виходити на зв’язок. Як пише місцеве видання "Коло", за словами селян, жінка була в Сем’янівці кілька днів. Вона нібито сиділа у машині, ночувала там, а також купувала їжу в місцевій крамниці. Один зі свідків, який бачив Анну живою та говорив з нею, розповів, що жінка плакала та скаржилась на особисті проблеми, пов’язані з бойфрендом. Вона відмовилася від допомоги.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...