Ногами по голові: У Запоріжжі п'яні підлітки жорстоко били бездомного і знімали це на відео

Агресивні неповнолітні хлопці в п'яному вигляді вирушили на пустир за "подвигами".

У Запоріжжі неповнолітні жорстоко били бездомного і знімали все на відео. Про це повідомив у соцмережі активіст Андрій Лукін, передають Патріоти України.
Агресивні неповнолітні хлопці в п'яному вигляді вирушили на пустир, де ночують бомжі і стали їх жорстоко бити. На відео видно, як лежачу людину б'ють ногами по голові. Те, що відбувається "герої" знімали на відео.
Андрій Лукін просить надати інформацію про підлітків. Звертатися до нього особисто на сторінку.
- Малолітні негідники напилися горючої суміші і вирішили відігратися за все, що не виходить в житті, на слабких духом і тілом людях ... потрібно знайти негідників, - пише активіст.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика.


В Україні чоловіків, які не стали на військовий облік, штрафуватимуть без їхнього відома: Що це означає

середа, 8 травень 2024, 6:28

Парламент може легалізувати заочні штрафи для ухилянтів, передають Патріоти України. Як повідомляє "Судово-юридична газета", Верховна Рада готова ухвалити в цілому законопроєкт, який передбачає, що за порушення правил військового обліку чоловіків зможу...

Вже у травні: Метеорологиня розповіла, коли до Києва увірветься перша літня спека

середа, 8 травень 2024, 6:15

Метеорологиня Вазіра Мартазінова розповіла, чи буде травень для Києва теплим, і коли саме температура підвищиться. Про це вона сказала в коментарі УНІАН, відповідаючи на запитання про те, яка погода буде до кінця травня, і якої погоди очікувати в Києві...