Ноги, як у Барбі: Леся Нікітюк у пікантному боді засвітила шикарну фігуру (фото)

Леся Нікітюк показала черговий образ, який сколихнув мережу. Телезірка постала в образі "дівчини Остіна Пауерса", як сама вона написала під знімками, передають Патріоти України.

Пікантний лук склали яскраво-рожеве боді з ліфом у вигляді конусів, а також довгий халат з окантовкою з пір'я. Босоніжки на шпильках і прикраса у пишній зачісці, яку зробили Лесі, доповнили гарячий аутфіт. Виглядала ведуча відмінно, і постралася у всій красі показати свою фігуру за допомогою гарячих поз.

На своїй сторінці вона виклала декілька фото з гримерки, на яких показала відразу всі свої принади: нескінченні ноги, витончену талію і пишні груди. Спокусливі кадри тут же взялися коментувати шанувальники Никитюк. Багато з них відзначили довжину і красу її ніг, а також оригінальне почуття гумору. Серед фоловерів знайшлися і ті, хто запропонував терміново відправити зірку шукати собі нареченого в новому сезоні шоу "Холостячка".

Втім, раніше Леся розповіла світу, що вона зовсім не самотня, як припускають багато її фанатів через скритность знаменитості. Втім, і до заміжжя діло поки не дійшло, зізналася вона.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...