Нокаут року: Колишній бомж "убив" потужного суперника одним ударом на "Уемблі Арені" (відео)

У рамках вечора боксу на «Уемблі Арені» в Лондоні (там, до речі, Олександр Усик минулого року переміг Дерека Чісору) 26-річний британець нігерійського походження Мікаель Лаваль (15 перемог, 9 з них — нокаутом) у бою у важкій вазі (до 90,7 кг) нокаутував італійця Леонардо Бруццезе (20 перемог, 7 з них — нокаутом, 7 поразок), інформують Патріоти України.

Цей поєдинок навряд чи викликав би особливий інтерес у світі професіонального боксу, якби не вбивчий удар, яким британець на прізвисько Смертельний відключив 38-річного уродженця Аргентини у 5-му раунді. Чим не нокаут року!

Зазначимо, що Мікаель Лаваль — колишній… бомж і спаринг-партнер Усика, який у 2018 році допомагав українцеві готуватися до переможного бою з Майрісом Брієдісом. А нещодавно він провів спаринг з Ентоні Джошуа.

Лаваль народився у столиці Нігерії Лагосі і в 13 років залишився без матері, яка померла на його очах від низького кров'яного тиску. А оскільки стосунки і з біологічним батьком, і з вітчимом у хлопчика не склалися, він бомжував на вулицях Лагоса, випрошуючи собі їжу. Мікаеля врятували співробітники посольства Великобританії, які допомогли майбутньому боксерові перебратися до Лондона та розпочати нове життя. Принаймні у профібоксі у Лаваля повний порядок — 15 перемог та жодної поразки.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...