Номінант на премію Дарвіна: Окупант самоліквідувався в бою з українським дроном (відео)

Український FPV-дрон полював за окупантом, але за мить до ураження втратив керування. Та загарбник усе одно почав битися з безпілотником, унаслідок чого й загинув. Відповідне відео опублікували в Telegram бійці роти ударних БпЛА 47 окремої механізованої бригади Маґура, передають Патріоти України.

«Наш дрон-камікадзе полював за орком і за мить до ураження втратив керування, через що дуже обережно сів на землю. Окупант вирішив отримати премію Дарвіна, тому сміливо і відважно почав битися з нашим дроном за допомогою автомату та РПГ», – пишуть захисники.

Коли росіянин кинув у дрон автомат, боєприпас здетонував, і той загинув на місці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...