"Нормально так повисели": У Харкові авто іноземців злетіло у водосховище (відео)

Водій і пасажири авто встигли вискочити.

Авто іноземців впало у воду. Фото: скріншот з відео.

У Харкові 7 липня на Олексіївці автомобіль іноземців впав в Олексіївське водосховище, через що автомобіль діставали водолази. ДТП сталася близько 8.00. При цьому водій і пасажири авто встигли вискочити. Про це повідомив прес-секретар ГСЧС в Харківській області Ігор Лупандін, передають Патріоти України.

За його словами, про подію рятувальникам повідомили харківські поліцейські. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, і «легковик» впав в воду.

«На місці працювали водолази - вони зачищали дно. Через велику кількість дерев і трави дістати авто було важко. Машину підняли на берег о 14.00», - зазначив Лупандін.

В результаті падіння авто ніхто не постраждав. У соцмережах пишуть, що в машині знаходилися іноземні студенти, які вирішили поганяти, щоб покрасуватися перед дівчатами.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...