"Нормальний політ, а потім - шелест дерев, бах": Вцілілі в катастрофі Ан-12 під Львовом розповіли нові деталі трагедії (відео)

Чорний ящик літака вже вилучили, експерти розшифровують дані.
На місці катастрофи під Львовом. Фото: УНІАН.

З'явилися нові подробиці авіакатастрофи літака Ан-12 під Львовом, в результаті якої загинули п'ятеро людей. Як розповів представник авіакомпанії, з приладами у літака не було ніяких проблем, а в аеропорту Львова дозволили посадку, передають Патріоти України.

"Абсолютно нормальний політ. Потім - шелест дерев, бах, і ми більше нічого не пам'ятаємо", - розповів він. Тим часом в поліції обіцяють розкрити нові подробиці катастрофи 7 жовтня. Чорний ящик вже вилучили, експерти розшифровують дані. Як відомо, на місці аварії працювали не тільки співробітники правоохоронних органів, а й представники компанії, якій належить цей літак.

Джерело: ТСН.ua

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...