"Носіть маски!": Ольга Куриленко розповіла, як почувається після подолання коронавірусу

Актриса навіть після одужання залишає своє житло в Лондоні виключно в масці.

Ольга Куриленко одужала. Фото: соцмережі.

Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко поділилася з шанувальниками новою заміткою. Зірка, яка одужала після інфікування коронавірусом, розповіла, що відчуває себе добре, повідомляють Патріоти України.

На інстаграм-сторінці Ольга Куриленко опублікувала фото, на якому вона ніжилася на сонці. Зірка з'явилася перед камерою в кепці і без будь-якого макіяжу. Уже в замітці актриса розповіла, що почувається добре. За час карантину Ольга Куриленко, мабуть, отримала чимало повідомлень від шанувальників, тому поспішила пояснити, що не щодня публікує повідомлення в мережі через зайнятість.
«Спасибі за коментарі та побажання. У мене все добре. Я не можу кожен день публікувати повідомлення, оскільки маю дуже багато справ, а з дітьми, як ви знаєте, справ ще більше», - пояснила вона.
Крім цього, Ольга Куриленко в черговий раз закликала підписників носити медичні маски на вулиці і дотримуватися умов карантину. Сама актриса навіть після одужання залишає своє житло в Лондоні виключно в масці.
«Будь ласка, якщо ви виходите за продуктами - одягайте маску на обличчя! Я до сих пір одягаю маску, коли виходжу... будь ласка. Якщо не для себе, то для інших. Адже це так легко», - підкреслила Ольга Куриленко.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...