Носити гроші в рюкзаці: Стало відомо про "космічні" преміальні Арсена Авакова

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков отримав премію у понад 40 тис. грн, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Слово і Діло"

У травні міністр отримав 42 тис. 86,79 грн. Ще йому виплатили 42 тис. 838 грн премії за квітень.

Оклад міністра склав 13 тис. 90 грн (стільки ж за інтенсивність роботи), за вислугу років – 4 тис. 320 грн, за роботу з державною таємницею – 2 тис. 618 грн (стільки ж за виконання функцій експерта з питань таємниць), зарплата за період відпустки – 5 тис. 440 грн, зарплата за час відряджень – 10 тис. 935 грн.

Посадовий оклад прес-секретарки президента Володимира Зеленського Юлії Мендель становить 15 720 грн. Таку цифру вказали у відповіді Адміністрації президента на запит журналістів.

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...

Платити треба за лайку на вулиці та вдома: Українців почали штрафуюти за матюки

субота, 20 квітень 2024, 9:47

В Україні щоденно суди виписують десятки протоколів зі штрафами за матюки в публічних місцях. Розмір штрафів становить до 85 грн, передають Патріоти України. Якщо ж, наприклад, використати нецензурну лайку стосовно членів родини навіть вдома, це також...