Ноухау від мера "ковбасної столиці”: На Тернопільщині голова громади виготовив візитки із в’яленого м’яса (фото)

Така візитівка може викликати різні реакції. Хтось скаже треш, хтось скаже - це оригінально.

Фото: Богдан КелівчавийГолова Копичинецької громади, що на Чортківщині, Богдан Келічавий оригінально підійшов до виготовлення власних візиток, інформують Патріоти України. Замість звичайний паперових держслужбовець виготовив оригінальні візитки із в’яленого м’яса.

Такий формат візитки не випадковий, адже Копичинці давно славні своїми ковбасними та м’ясними виробами, якими займається одне з місцевих підприємств.

«Не візитка Яроша, звичайно. Просто візитка мера ковбасної столиці. Дякую Олександру Шевченку за ідею, Сашку Бриліну за дизайн та Івану Круцю за реалізацію», – зазначив Богдан Келічавий.
Джерело: Файне місто

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...