Нова істерика: Безугла назвала Умєрова "підкаблучником корумпованих генералів і старих схемщиків" через звільнення заступників

Колишня заступниця комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, депутат парламенту Мар’яна Безгла прокоментувала звільнення міністром оборони Рустемом Умєровим чотирьох своїх заступників, передають Патріоти України.

Про це вона написала у коментарях до допису Умєрова про відповідне звільнення у соцмережі Facebook, передають Українські Новини.

Вона назвала ряд кадрових рішень, які, на її думку, свідчать про "введення в оману і розвал своїх же проєктів".

"Введення в оману і розвал своїх же проєктів. "Обʼєднання" оборонних закупівель, щоб звільнити "не ручну" Марину Безрукову, звільнення Гайдера, бо він почав чистити активи. "Підвищення" Калмикової в Мінветеранів на вимогу Сирського та його блазня Голоднюка, як тільки вона обʼєднала розвиток людського капіталу, тепер напрямок знову розкиданий між замами. Звільнення головного інспектора Міноборони Воронченка на піку важливих розслідувань, які тепер розвалюються", – зазначила вона.

Безугла переконана, що Умєров начебто дав можливість прийти на відповідні вищевказаним людям, але почав звільняти них, коли" вони стали приносити результат та зустрілись з опором системи".

"Для чого було давати хід стартапам, щоб потім валити? Ви не міністр, Ви підкаблучник корумпованих генералів і старих схемщиків. На жаль. Це той прогрес, що Ви обіцяли? Прогрес куди?" – додала вона.

І це у цивілізованій Великій Британії: Поліція виявила рабів у McDonald's і на фабриці з виробництва піти

вівторок, 1 жовтень 2024, 13:50

У Великобританії виявили рабів у ресторані швидкого харчування McDonald's і на фабриці з виробництва піти. Про це 30 вересня повідомила англійська служба BBC, передають Патріоти України. Банду, до якої входило шестеро членів сімейної мережі торгівлі лю...

"Я думала, що вже не маю чим плакати": Дівчина загиблого пілота Джуса була зворушена до сліз присвоєнням йому Героя України (відео)

вівторок, 1 жовтень 2024, 13:27

Дівчина загиблого українського льотчика Андрія Пільщикова з позивним "Джус", блогерка, активістка та волонтерка Меланія Подоляк розплакалася, реагуючи на присвоєння йому Героя України посмертно. Відео з подяками дівчина опублікувала у своєму Інстаграмі...