Нова оптична ілюзія вмить зомбує людей - не пройшов повз навіть Ілон Маск (відео)

У соцмережах стало вірусним відео з новою оптичною ілюзією. 10-секундний ролик виявився настільки привабливим, що люди просто не можуть пройти повз. Не зміг навіть Ілон Маск, передають Патріоти України.

Коротким відео в Twitter поділився користувач з ніком Banana for scale. На ньому зображене коло, розфарбоване всередині білими та чорними кільцями. Рух по колу перетворює картинку на нескінченний затягуючий тунель.

Тільки в Twitter відео зібрало понад мільйон переглядів. Тисячі користувачів соцмережі лайкнули пост та поділилися ним у своїх акаунтах. Один з лайків прилетів автору поста від Ілона Маска, який, судячи з усього, теж оцінив привабливість дерев'яного кола.

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...