Нова підлість ворога: Російські окупанти вдають із себе цивільних, щоб знайти українських партизан

На тимчасово окупованих територіях почастішали випадки, коли ФСБівці виходять в людні місця в цивільній формі, аби виявити членів українського підпілля. Про це пише Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

Окупанти під виглядом простих мешканців цікавляться у продавців, кондукторів й інших, хто жаліється на російську владу, й нерідко самі провокують подібні розмови. Так ворог шукає нелояльне населення.

Якщо ж “жертва” ведеться на провокацію, то потрапляє на гачок і надалі змушена співпрацювати. Центр національного спротиву закликає бути обережними і не розповідати своє ставлення до окупаційної влади малознайомим людям.


Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...

Є значні руйнування: У центрі Чернігова стався вибух в приміщенні банку (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 9:48

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю, заявляє поліція Чернігівської області у Telegram, передають Патріоти України. . Дослівно: "Сьогодні близько 4-ї ...