Нова війна на вулицях столиці: "Євробляхери" перекрили центр Києва, почалися зіткнення з поліцією (фото, відео)

У Києві 5 листопада власники автомобілів на європейській реєстрації перекрили частину вулиці Грушевського і влаштували сутички з правоохоронцями, передають Патріоти України.

Дорога перекрита від Кріпосного провулка до Паркової дороги. "На місці перебувають співробітники поліції, які забезпечують правопорядок", - розповіли в прес-службі.

Пізніше PavlovskyNEWS повідомив під Кабінетом Міністрів почалися зіткнення "евробляхеров" з поліцією після того, як правоохоронці спробували відібрати покришки з дисками у протестувальників. За словами поліції, вони хотів їх підпалити (Відео 18+).

Повістки будуть вручати на роботі? Які зміни тепер діять для військовозобов’язаних

неділя, 19 травень 2024, 8:24

Від 18 травня набув чинності закон про посилення мобілізації. Роботодавець має забезпечуватися своєчасне прибуття працівників до ТЦК. Про це пише видання "Телеграф". До 18 травня керівники підприємств мали вести військовий облік і забезпечувати "своєча...

Названо умову, за якої повістка буде вважатись врученою навіть без підпису військовозобов’язаного

неділя, 19 травень 2024, 8:15

У зв'язку з тим, що в суботу, 18 травня, набув сили новий закон про мобілізацію, в Кабміні затвердили Порядок проведення призову громадян на військову службу, який регулює по-новому порядок вручення повісток. Адже не секрет, що раніше багато справ не п...