Нова зірка великого тенісу: 17-річна українка виграла Вімблдон

17-річна українка Дарiя Снігур стала переможницею юніорського Wimbledon-2019. У драматичному фіналі вона обіграла одну з фавориток - американку Алексу Ноель 6:4, 6:4, зазначають Патріоти України.

Дарья Снигур17-річна українка Дарiя Снігур стала переможницею юніорського Wimbledon-2019. У драматичному фіналі вона обіграла одну з фавориток - американку Алексу Ноель 6:4, 6:4.

Матч складався для киянки вкрай невдало. Дарiя ніяк не могла налагодити удар, пропускала образливі м'ячі і увійшла в гру, лише програючи 1:4.

Після цього в грі трапився перелом. Піднявши швидкості і раз по раз ганяючи суперницю по кутах корту далекими подачами, наша співвітчизниця взяла 5 геймів поспіль.

Друга партія проходила за схожим сценарієм. Відпустивши на початку опонентку 0:3, українська тенісистка змогла зібратися, і довести зустріч до переможного кінця.

У півфіналі Снігур не залишила шансів першiй сіянiй Еммі Наварро (США), розгромивши її 6:3, 6:0.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...