Нові друзі Путіна. Вдарив чоловіка і напав на жінку: Син президента ЦАР влаштував дебош у Росії (відео)

Син президента Центральноафриканської Республіки (ЦАР) Фостена-Арканжа Туадери, Еварист Туадера, влаштував дебош у Росії. Він вдарив чоловіка і напав на жінку, передають Патріоти України.

Так, Еварист прибув до Кисловодська на реабілітацію разом з невеликою делегацією, яка включала психолога та терапевта. Однак лікуватися він не збирався і вважав за краще провести більшу частину часу в розвагах.

28 серпня Еварист Туадера мав вилетіти до Москви, проте він примудрився вислизнути від супроводу. Пізніше його помітили на залізничному вокзалі разом з однією з супроводжуючих.

Далі стався інцидент, під час якого син президента ЦАР вдарив чоловіка, потім довго розмовляв телефоном і напав на лікаря-терапевта, яка працює в ЦАР та супроводжувала його у поїздці.

Незважаючи на інцидент, Евариста Туадера вдалося відправити до Москви, де його передали співробітникам посольства Центральноафриканської Республіки.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...