Нові "кадри": Депутатом від "Слуги народу" стане організатор конкурсів краси

Місце народної депутатки України від "Слуги народу" Ірини Венедиктової, яка стала тимчасовою головою ДБР, займе Олександр Санченко. Про це написала на своїй сторінці у Facebook народна депутатка, очільниця пресцентру "Слуги народу" Євгенія Кравчук, передають Патріоти України.

"Ірина Венедиктова, привітання з призначенням у ДБР! Розумна, сильна і принципова! І нарешті перша жінка на чолі правоохоронного органу. Тим часом Олександру Санченку приготуватися – робота в Раді вже чекає!" – зазначила вона.

Згідно з інформацією на сайті ЦВК, Санченко має 137 номер у списку "Слуги народу". Він народився 11 вересня 1988 року в Сумах, має громадянство України. Вищу освіту здобув у Міжнародному університеті фінансів та Міжнародному інституті менеджменту.

Санченко обіймав посаду директора з урядових відносин і корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend. Також, за інформацією LB.ua, він заснував всеукраїнський конкурс краси, кмітливості та таланту "СтудМіс України", був співінціатором проєкту Kyiv Free Wi-Fi і координатором у Red Bull Ukraine.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...