Нові правила реєстрації автівок для українців

Наразі відповідний проєкт постанови Кабміну вже на сайті МВС для обговорення.

Нові автомобілі можуть дозволити реєструвати просто в автосалоні, передають Патріоти України. Наразі відповідний проєкт постанови Кабміну вже на сайті МВС для обговорення. Його планують здійснити від 2020 до 2022 років, повідомляє Укравтопром.

"МВС України оприлюднило проект постанови Кабінету Міністрів України "Про реалізацію експериментального проекту щодо здійснення державної реєстрації нових автомобілів, автобусів, мотоциклів та мопедів усіх типів, марок і моделей, самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, причепів та напівпричепів до них, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів за участю виробників, дистриб’юторів та уповноважених дилерів, які їх реалізують"", - зазначається на сайті.

Проектом пропонується запровадити в Україні протягом 2020–2022 років експеримент щодо можливості реєстрації нових транспортних засобів за участю суб’єктів господарювання, які їх реалізують. Зазначене дозволить, за бажанням покупців нових транспортних засобів, отримати реєстраційні документи на транспортний засіб та номерні знаки безпосередньо у приміщенні автосалону.

Суб’єкти господарювання, що здійснюють свою діяльність відповідно до Порядку здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, і які зацікавлені взяти участь у експерименті, мають укласти відповідну угоду про організацію співпраці з Головним сервісним центром МВС, який буде здійснювати контроль за їх діяльністю.

Джерело: Укравтопром

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...