Нові стандарти та заощадження: "Укрзалізниця" анонсувала відмову від рулонного туалетного паперу і рідкого мила у поїздах

"Укрзалізниця" планує перехід до нових стандартів екіпірування поїздів, який передбачає відмову від рулонного туалетного паперу та рідкого мила.

Як повідомляє пресслужба компанії, новий стандарт екіпірування поїздів вже тестувався протягом місяця на окремих рейсах та отримав позитивні відгуки від пасажирів.

"Наприклад, рулонний туалетний папір планується замінити на листовий в нових диспенсерах: таке рішення дасть змогу зекономити близько 2 млн гривень на рік і водночас запропонувати пасажирам більш якісну продукцію", – зазначається у повідомленні.

Крім того, рідке мило у поїздах планується замінити на гігієнічну піну.

"Перехід на нові стандарти екіпірування дозволить заощадити на ключових позиціях, водночас запропонувавши сучасні гігієнічні рішення", – запевняють в "Укрзалізниці".

Наразі компанія готується до процедури закупівлі нових диспенсерів та комплектуючих через Prozorro та запрошує виробників та постачальників гігієнічної продукції до обговорення пропозицій.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...