"Новічок" у дії? Переданий Росії пропаганд**н Вишинський раптово потрапив до лікарні

Головний редактор видання "РІА Новости Україна" Кирило Вишинський, який звинувачувався в держзраді і був виданий Україною Росії в рамках обміну "35 на 35", раптово потрапив до лікарні. Про це повідомило російське видання "Росія сьогодні", передають Патріоти України.

Журналісти відзначили, що колишній затриманий сам розповів про свою госпіталізацію. Також Вишинський заявив, що не зможе приїхати до Києва на засідання суду у його справі 23 вересня.

"Кирило Вишинський повідомив, що він госпіталізований і навряд чи зможе особисто бути присутнім на засіданні суду в Києві у його справі", - заявили в виданні. Слід зазначити, що засідання суду в Києві у справі Вишинського, яке повинно було відбутися 16 вересня, було перенесено на 23 вересня у зв'язку з відпусткою судді.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...