Новітні туалетні технології: Новинки для туалетів представлено на виставці CES (відео)

Супер-гладкі унітази, датчики руху, роботи піднощики, переносні пристрої і т.п. показали у Лас-Вегасі - найбільшому шоу споживчої електроніки в світі.

Новітні технології в області туалетного приладдя представили на виставці CES в Лас-Вегасі.

Наприклад, двоколісний робот «Чармін» висотою всього 20 сантиметрів. Він утримує рівновагу за типом Segway і за вашим покликом готовий привезти рулон туалетного паперу.

Японська Triple W в минулому році завоювала на CES перше місце в категорії «Здоров'я та фітнес» за датчик наповнення сечового міхура. Цього разу вона повернулася сюди з прототипом сенсора кишечника.

DFree B1 - це переносний пристрій, який використовує ультразвук, щоб стежити за тим, що переміщається в кишках. Потім дані відправляють в додаток, яке сповіщає людини, якщо йому пора сходити в туалет. Такий пристрій в першу чергу стане в нагоді людям похилого віку з інвалідністю. Як очікується, на ринок воно надійде в 2021 році.

Японська туалетна компанія TOTO теж повернулася на CES зі своєю новою розробкою: супер-гладким унітазом. Його покриття настільки ковзке, що до нього нічого не пристане. Більш того, в унітаз вбудовані датчики руху. З наближенням людини на поверхню розбризкуються дрібні крапельки води, щоб зробити її ще більш гладкою.

А змиває такий унітаз особливої наелектризованої водою. Вважається, що вона також особливо добре очищає будь-який бруд.

Виставка в Лас-Вегасі - це найбільше шоу споживчої електроніки в світі. Як очікується, відвідає її понад 170 тисяч осіб.


"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...