Новорічно-різдвяні свята: Скільки відпочиватимуть українці в січні 2021

У перший місяць нового року буде 12 вихідних днів.

У січні 2021 року традиційно відзначаються свята Новий рік і Різдво, які в Україні мають статус державних. У зв'язку з цим передбачено додаткові вихідні дні, передають Патріоти України.

Так, Новий рік, який відзначається 1 січня, в Україні є державним святом. 2021 року ця дата припадає на п'ятницю, тому вихідними будуть три дні поспіль: 1, 2 і 3 січня.

А через три дні, 7 січня, православні християни відзначають Різдво Христове – також державне свято і вихідний день в Україні. 2021 року Різдво випадає на четвер.

П'ятниця, 8 січня, також буде неробочим днем (її потрібно буде відпрацювати в суботу, 16 січня). Так, у зв'язку з Різдвом українців чекають чотири вихідні поспіль: 7, 8, 9 і 10 січня.

Усього другого місяця зими буде 12 офіційних вихідних і 19 робочих днів.

На Закарпатті священнику УПЦ МП заборонили у служінні через... демонстрацію статевих органів

четвер, 16 травень 2024, 22:52

Днями у Мережі з'явилися відео, де священник Свято-Георгіївського "Кривського" чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП Віктор Шпілька демонстрував статеві органи, передають Патріоти України. Після розголосу в соцмережі та суспільного резонансу в ...

У Львові солдат застрелив полковника

четвер, 16 травень 2024, 21:41

У Львові Личаківський районний суд засудив старшого солдата за випадкове вбивство полковника. Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України. Трагічний інцидент стався у листопаді 2022 року на території однієї з військових ...