Новоспечана дружина зламала ніс: Екс-"холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова потрапили в серйозну ДТП під Києвом (фото)

Микита Добринін і Даша Квіткова потрапили в серйозне ДТП під Києвом (фото)

Холостяк 9 Микита Добринін і його дружина - переможниця проекту Даша Квіткова - потрапили в ДТП по дорозі на Київ. Про це сама блогерка повідомила в своєму Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

Даша розповіла, що сиділа біля водія і вдарилася головою об торпеду, коли інша машина ззаду в'їхала в них. В результаті аварії дівчина отримала травму - перелом носа. "Всі цілі, все добре. У мене тільки перелом носа, але не страшно. Головне, що ми всі живі", - написала 21-річна Даша.

Водій, який протаранив авто Микити і Даші, після ДТП заявив, що "просто завтикав". Нагадаємо, що пара Добриніна і Квіткової утворилася на популярному телешоу Холостяк 9, під час якого Микита заради Даші відмовив 24-м дівчатам.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...