Новий антирекорд: В Україні кількість випадків зараження COVID-19 за добу вперше перевищила 7 тисяч

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 7 053 осіб, зафіксовано 116 летальних випадків, 2 679 пацієнтів одужали. Про це свідчать дані РНБО станом на ранок четверга, 22 жовтня, передають Патріоти України.

В Україні другий день поспіль фіксують антирекорд за кількістю нових випадків зараження за добу, днем раніше захворіло 6719 осіб. Всього за весь час пандемії в Україні захворіло 322 879 осіб, з них 134 898 видужали, летальних випадків — 6043.

Уряд продовжив карантин до 31 грудня. Підхід до пом’якшення або посилення карантину залишився адаптивним, але принцип розподілу регіонів для посилення карантинних заходів змінили.

Країну поділили на чотири зони за рівнем небезпеки поширення коронавірусу. У кожній з них діє певна низка обмежень. Нові правила карантину почали діяти з 3 серпня. Рішення про розподіл країни на зони переглядають раз в 7 днів.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...