Новий автомобільний рекорд встановили в Україні

Абсолютний рекорд вартості автомобіля встановив броньований Mercedes-Benz S600 - 800 тисяч доларів.

За літо 2019 року в Україні було продано найдорожчі в історії автомобілі. Загалом, зросла кількість проданих машин на 18%. Зусиллями всіх дилерів було продано 23 тисячі нових автомобілів, передають Патріоти України з посиланням на AUTO-Consulting.

Так, найпопулярнішим авто в Україні за підсумками 3-х літніх місяців став KIA Sportage.

Не набагато відстають такі марки: RENAULT Duster, RENAULT Logan, TOYOTA RAV4, RENAULT Sandero, TOYOTA Land Cruiser Prado, SKODA Octavia, HYUNDAI Tucson, NISSAN Qashqai і TOYOTA Camry.

Відразу кілька рекордів було поставлено в червні і липні 2019 року.

Абсолютний рекорд вартості автомобіля встановив броньований Mercedes-Benz S600 - 800 тисяч доларів. Та Rolls-Royce Phantom і Cullinan за ціною 570-670 тисяч доларів.

Крім того, українці придбали кілька Bentley Bentayga і Continental GT і GTC за ціною в районі 300-380 тисяч доларів, Lamborghini Urus за 280-300 тисяч доларів, Aston Martin DBS за 380 тисяч доларів.

Були також продані Range Rover, Porsche Cayenne і 911 за ціною близько 240 тисяч доларів.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....