Новий "бізнес" на українських курортах: Туристці у Затоці продали "царські креветки" із... желатину (відео)

Креветки були великими, красивими, з яскравими червоними смугами.

У курортній Затоці на Одещині відпочивальникам продали фальшиві тигрові креветки - вони були зроблені з желатину. Одна із туристок записала відео, в якому поскаржилася на схему обману відпочиваючих на пляжі. Ролик опублікували у Telegram-каналі "Одесса как она есть", передають Патріоти України.

"Історія про те, як нас розвели на морі", – розповіла на відео відпочивальниця. Жінка показала товар, який вона купила. Туристка зізналася, що їх спокусив зовнішній вигляд – креветки були великими, красивими, з яскравими червоними смугами. "Ну коштували, звичайно, чимало", – сказала жінка, але не уточнила, скільки саме вона заплатила за підробку.

Продавчиня, як зазначила туристка, нічого не сказала про те, з чого саме зроблений делікатес. "Як же ми засмутилися, коли вони виявилися з желатину", – наголосила туристка.

Вона припустила, що креветки зробили, заливши желатинову масу в спеціальні формочки. Туристка також показала, що креветки – дуже щільної консистенції, навіть розламати їх було важко. Продали товар у простому целофановому пакетику, жодного маркування там не було. На якому саме пляжі стався цей інцидент, не уточнюється.

"Немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про креветки царські, варені, смачні, в Затоці. З желатину", – пожартували автори у Telegram-каналі.


У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...