Новий досвід: Популярна українська рок-виконавиця освоїла несподіване амплуа

Юлія Саніна стала ведучою зіркового сезону тревел-шоу «Орел і решка».

Юлію Саніну шанувальники знають як рок-виконавицю, солістку гурту The Hardkiss. Останнім часом співачка почала активно освоювати телевізійний простір: в 2019 р Юлія знімалася відразу в двох проектах. Вона брала участь в програмі «Танці з зірками» та в шоу «Маскарад», а незабаром виконавиця порадує своїх шанувальників, з'явившись в новому амплуа. Саніна стала однією із запрошених співведучих ювілейного, десятого сезону «Орла і решки». У понеділок, 1 лютого цю новину одночасно повідомили сама Юлія і «Новий канал», передають Патріоти України.
На своїй сторінці в мережі Інстаграм телеканал опублікував відеоанонс, в якому були показані паспорти Юлії Саніної та Олексія Позитива. У короткому релізі повідомлялося, що ювілейний сезон повний сюрпризів: кожен випуск глядачів буде вітати нова зоряна пара ведучих. Час прем'єри, запланованої на суботу, 13 лютого, нагадає tv.meta.ua, а «Новий канал» зберігає інтригу, хто із зірок відкриє особливий сезон програми.
Юлія Саніна проведе свій випуск разом зі співаком Alekseev. Поки відомо про те, що для участі в передачі запрошені 18 супер-ведучих:
  • Мішель Андраде;
  • Олександр Гудков;
  • Катерина Варнава;
  • Позитив;
  • Іван Дорн;
  • Ілля Прусікін;
  • Ян Топлес;
  • Коля Серга і інші.

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...