Новий етап мобілізації: В одному з обласних центрів повістки надсилатимуть поштою

Від 4 липня Житомирська міська рада розсилатиме рекомендованим поштовим листом повістки військовозобов’язаним за місцем їх реєстрації Про це розповів заступник Житомирського міського голови Олег Смаль, передають Патріоти України.

"Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки згідно розпорядження начальника ТЦК та СП звернувся до міської ради щодо розсилки даних повісток. Вони формують список, передають нам повістки, а ми надсилаємо рекомендованим листом військовозобов`язаним особам", – розповів заступник Житомирського міського голови.

Рекомендований лист відправлятиметься військовозобов'язаним за місцем їх реєстрації. У повістці вказаний термін, за який військовозобов`язаний повинен звернутися до центру комплектування.

Якщо після цього військовозобов'язаний відмовився від вручення рекомендованого листа та не з`явився до ТЦК, буде сповіщено поліція. Правоохоронці проведуть розшук військовозобов'язаного та доставлять його до центру комплектування. Після цього на нього складається адмінпротокол від 17 тисяч гривень.

За словами посадовця, на даний час є 212 повісток, які найближчим часом розішлють військовозобов'язаним. Смаль прогнозує, що кількість повісток буде збільшуватися.

Тримав ланцюг на шиї: Священник, який "помер і побував у пеклі", розповів про неймовірно дивну річ, яку він бачив

субота, 6 липень 2024, 22:30

Пастор Джеральд Джонсон заявив, що він достеменно знає, що відбувається в пеклі в наші дні. У відео в Instagram він заявив, що "помер і потрапив до пекла", коли 2016 року у нього стався серцевий напад, передають Патріоти України. Він сказав, що на той ...

В окупованому Маріуполі загинула дитина через відсутність інфекційного відділення

субота, 6 липень 2024, 22:10

Дитина з гострою хірургічною патологією померла в дорозі з окупованого Маріуполя до Донецька, тому що в місті досі відсутнє інфекційне відділення. Про це повідомляє Маріупольська міськрада, передають Патріоти України. "В окупованому місті зростає кільк...