Новий формат національного відбору провалився? Відомий продюсер пророкує провал України на "Євробаченні-2021"

Про шанси української групи Go-A на конкурсі «Євробачення - 2021» розповів відомий продюсер Володимир Бебешко, передають Патріоти України.

«У їхньому випадку я ще не до кінця зрозумів, що Go-A хочуть сказати і як це сприйме Євробачення. Якщо вони вийдуть на сцену в масках, як у кліпі Шум, я не думаю, що це буде комусь цікаво», - сказав Бебешко.
За його словами, група може здивувати лише етнічним співом, а таких виконавців і так багато. «Їх пісню треба загорнути в правильну обгортку і зробити шоу. Важливо відтворити справжнє етнічне дійство, щоб це виглядало цікаво на сцені. Так як у солістки групи дуже гарна зовнішність, я б зробив з неї мольфарку або чаклунку, з хлопців - гуцулів. Важливо використовувати всі українські атрибути, костюми, дивні обряди і народні інструменти. Саме етнічне шоу з мольфарами може здивувати і вразити європейську публіку, але потрібно підійти до цього дуже професійно і відповідально», - вважає продюсер.
Він упевнений, що при класному шоу групи Go-A може увійти до п'ятірки, але шансів на перемогу немає.

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...