Новий Hyundai Tucson визнано найбезпечнішим за результатами тестів IIHS (фото)

Tucson 2021 приєднався до відносно короткого списку компактних кросоверів із рейтингом Top Safety Pick +.


Hyundai Tucson нового покоління став більшим, гарнішим, технологічнішим та отримав нові силові агрегати, включаючи гібридні установки, кросовер також показав кращі результати у випробуваннях безпеки американського дослідницького центру IIHS, інформують Патріоти України.

Hyundai Tucson 2021 модельного року отримав найвищу оцінку організації – Top Safety Pick +, тоді як попередня модель мала рейтинг без “+”. Ця нагорода стосується всіх версій кросовера, завдяки належній роботі фар.


У краш-тестах Tucson отримав оцінку “Добре” в кожній категорії. Він також отримав оцінку “Superior” за всі тести запобігання аваріям, як зі стандартними, так і з додатковими системами. Фари на верхніх комплектаціях Tucson також отримали гарну оцінку, тоді як стандартні фари спромоглись показати “прийнятний” результат. Безпека маленьких пасажирів у дитячих кріслах також заслужила оцінку “Прийнятно”.


Tucson 2021 приєднався до відносно короткого списку компактних кросоверів із рейтингом Top Safety Pick +. Титулованими моделями є: Ford Bronco Sport, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Nissan Rogue (X-Trail), Subaru Forester та Volvo XC40.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...