Новий коронавірусний антирекорд: У "Слузі народу" допустили закриття метро на карантин

Нардеп Гетьманцев від «Слуги народу» наполягає, що жорсткий карантин може виявитися єдиним доступним шляхом вирішення проблеми.

За добу 21 жовтня в Україні ще у 7053 чоловік підтвердили діагноз «коронавірусна інфекція». Це означає, що медична система все ближче до тієї стадії, коли потрібно посилити карантин, зазначають Патріоти України.

Депутат від монобільшості Данило Гетьманцев допускає, що, можливо, не залишиться іншого виходу, крім як повторити весняний сценарій і обмежити роботу громадського транспорту, включаючи метро.

Дискусія з приводу нових обмежувальних заходів розгорнулася на сторінці в соцмережах у блогера Макса Назарова. Він нагадав обіцянку президента Зеленського ввести жорсткий карантин, коли щодобове число нових хворих наблизиться до 10 тисяч. «Ми підемо на другий карантин, - вважає Назаров. - Із закритим метро, кав'ярнями і десятком поліцейських, які бігають за бабусею без маски. Боюся уявити, що це буде. І я не про хворих».

Нардеп Гетьманцев від «Слуги народу» наполягає, що жорсткий карантин може виявитися єдиним доступним шляхом вирішення проблеми. «Макс, але, тверезо зваживши, ти розумієш, що це може бути єдиний вихід», - відреагував він.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....