Новий мінер? У Києві на мосту Метро працює поліція та вибухотехніки. Там виявили "підозрілий предмет"

У Києві правоохоронці проводять перевірку на мосту "Метро". Надійшла інформація про "підозрілий предмет". Про це повідомили у прес-службі поліції, передають Патріоти України.

Наразі на місці події працюють представники відповідних профільних служб, спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи. Правоохоронці забезпечують охорону прилеглої території та проводять її додатковий огляд.

Сьогодні в поліцію надійшло повідомлення про виявлення підозрілого предмету біля мосту "Метро" на пішохідній зоні

"Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Печерському управлінні столичної поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цій події буде надана правова кваліфікація", - йдеться в повідомленні.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...