Новий потужний удар стихії по Україні: Вулиці Кропивницького перетворилися на річки, а південні області засипало градом (фото, відео)

Різка зміна погоди, яку викликали холодні повітряні маси з Атлантики, привела до вирування стихії в Україні. Так, після "Армагеддону" у Києві дощі, шквали та град атакували й інші регіони країни, зазначають Патріоти України.

У Кропивницькому городянам довелося плавати по вулицях. У зв'язку високим рівнем води на деяких дорогах міста обмежили рух, повідомляє патрульна поліція. У місті багато дерев, що впали, які перегородили проїзд, обірвані дроти. На вулиці Пушкіна течія вимила на дорогу бетонну плиту.

А під Одесою у селі Градениці Біляївського району пройшов сильний дощ, а пізніше випав град розміром з горіх.

Злива та град налетіли на Южноукраїнськ Миколаївської області. По місту також пронісся сильний вітер. Деякий час на трасі між Первомайськом та Південноукраїнськом утворилася пробка через падіння під час негоди дерева.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...