Новий поворот: Луческу може повернутися в "Динамо"

Колишній головний тренер Динамо Мірча Луческу може повернутися до київського клубу на посаду генерального директора. Про це повідомляє румунське видання GSP.

За інформацією джерела, 78-річний фахівець уже отримав пропозицію і серйозно її обмірковує. Також у послугах Луческу зацікавлений Рапід Бухарест, який пропонує йому роботу тренером. Однак GSP уточнює, що з урахуванням варіанту з Динамо шанси Рапіда на успіх не великі.

Зазначимо, Луческу очолював "біло-синіх" з липня 2020 року до листопада 2023 року. В дебютному сезоні тренер виграв чемпіонський титул, Кубок та Суперкубок України.

Бережіть голови! Землю накриє чергова потужна магнітна буря

понеділок, 20 травень 2024, 17:30

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 20-22 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США. Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу —...

У Мінстратегпром розширили можливості бронювання працівників ОПК

понеділок, 20 травень 2024, 17:20

У Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості України внесли зміни до критеріїв для визначення підприємств такими, що мають важливе значення для національної економіки. Відповідність цим критеріям стає підставою для подальшого бронювання в...