Новий поворот: У Львові поліція знайшла будиночок у лісі, яким міг користуватися підозрюваний у вбивстві Фаріон

21 липня, відпрацьовуючи шляхи підходу та відходу від місця події, у лісовій місцевості в урочищі Голоско в Шевченківському районі Львова, правоохоронці виявили дачний будиночок. Будиночок розташований на ділянках городнього товариства "Малі Голоски", передають Патріоти України.

Припускаючи, що всередині можуть бути речі, якими користувався нападник, зокрема його одяг, поліцейські проникли в будинок. Вони знайшли там пластиковий посуд, матрац, дві подушки і покривало, попільничку з чотирьма недопалками, пачку з-під сигарет "Мark", картонну коробку в якій знаходиться свічка, фольга, два пластикові стакани та фрагмент паперу, а також сіре покривало, наволочку з-під подушки та простиню золотого кольору.

Слідчий суддя Галицького районного суду міста Львова арештував речі, вилучені поліцією з будинку в рамках розслідування вбивства Ірини Фаріон.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...