Новий поворот: Вбитого у Переяслав-Хмельницьому хлопчика міг застрелити син одного з поліцейських

Слідчі перевіряють версію, що вистрілити міг 14-річний син підозрюваного поліцейського Володимира Петровця. Про це заявив слідчий під час судового засідання, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що, за версією слідства, в будинку Петровця, де відпочивали підозрювані, окрім дорослих були також діти. Зокрема, й 14-річний син Петровця, який також ймовірно стріляв зі зброї.

Нагадаємо, що суд заарештував на 2 місяці обох поліцейських, підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика.

1 червня у Переяславі-Хмельницькому Київської області 5-річний хлопчик потрапив до реанімаційного відділення з вогнепальним пораненням голови. Лікарями було зафіксовано у нього тяжке поранення, відкриту черепно-мозкову травму.

Слідчі ДБР почали досудове розслідування за ч.1 ст.121 КК України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) щодо двох поліцейських, які розважалися стріляниною. 2 червня цих поліцейських затримали. Їм повідомили про підозру в необережному тяжкому тілесному ушкодженні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

3 червня поранений поліцейськими хлопчик помер. Підозру перекваліфікували на "умисне вбивство". Підозрюваним загрожує довічне ув'язнення.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...