Новий рік 2020: Астрологи розповіли, у чому зустрічати свято кожному знаку Зодіаку

Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Більш того, астрологи вважають, що важливо навіть те, в чому ти його зустрінеш, передають Патріоти України.

Покpoвитель 2020 року — це Білий Металевий Пацюк за східним гороскопом. Щоб заручитися його підтримкою у новому році, потрібно Новий рік 2020 зустріти у відповідному вигляді.

Для кожного знака Зодіаку астрологи пропонують конкретні рекомендації, який наряд обрати для новорічного свята і на якій кольоровій гамі зупинитися, враховуючи побажання господаря року Білого Пацюка.

Овен

У чому зустрічати Новий рік 2020 Овну, щоб не розгнівати покpoвителя року? На цей раз доведеться відмовитися від червоного кольору, який так добре підходить Овнам — Пацюк його не любить. У новорічну ніч потрібно вибрати наряд світлих, білих тонів, з сріблястими або рожевими елементами. Прикраси можуть бути з червоними деталями.

Телець

Тельцям Новий рік 2020 доведеться зустрічати в строгому чорному вбранні. Ідеально підійде класичне маленьке чорне плаття, яке чудово виглядає на будь-якій жінці. Щурові також сподобається, якщо наряд доповнять важкі металеві прикраси з платини або срібла.

Близнюки

У чому зустрічати Новий рік за знаками Зодіаку Близнюкам? Звичайно, у вбранні кольорів господаря року. Прекрасно підійде блискуче плаття з люрексу або наряд у сріблястому кольорі. Також на себе краще надіти парні прикраси, щоб не залишитися самотньою в майбутньому році.

Рaк

Рaк в Новий рік 2020 може зупинитися на ніжному вбранні блакитного, молочного, світло-жовтого відтінку. Такий колір принесе удачу в майбутньому році.

Лев

Якщо Лев хоче, щоб 2020 рік став для нього дійсно щасливим, успішним і навіть феноменальним, то в новорічну ніч потрібно блищати в прямому сенсі слова. Чим розкішніше наряд, тим краще. Треба зупиниться на шикарно сукню, схожому на чисте золото. Золота повинно бути як можна більше.

Діва

Білий Пацюк буде прихильним до Діви, якщо вони в Новий рік 2020 відмовляться від класичної стримaності і віддадуть перевагу грайливою романтиці. Підійде легкий шифоновий наряд з пишною спідницею салатового, жовтого і кавового відтінку. Головне, щоб були легкі хвилясті деталі.

Терези

Терезам зустрічати Новий рік 2020 доведеться доволі екстравагантному вбранні. Пацюкові сподобається, якщо ти одягнешся в нюдове вбрання, яке підкреслить твою крихкість. Але ось прикраси потрібно вибрати масивні, яскраві, що акцентують на собі увагу.

Скорпіон

У цьому році червоний колір не підійде Скорпіону для новорічної ночі — це розсepдить Білого Пацюка. Цьому знаку Зодіаку підійде вбрання чорного, темно-сірого, темно-коричневого або темно-фіолетового кольору. Обов’язково строгий образ потрібно розбавити яскравими металевими прикрасами. Наприклад, широкий срібний браслет або пояс.

Стрілець

Від Стрільців Білий Пацюк у Новий рік 2020 чекає добірності і грації. Як наряду потрібно зупинитися на коктейльну сукню з м’яких, струменистих тканин. Образ обов’язково доповнити сріблястими витонченими прикрасами.

Козеріг

У чому зустрічати Новий рік 2020 по знаках Зодіаку Козерогам? Господар року проявить прихильність, якщо Козеріг одягатиметься в його кольори — сріблястий, світло-сірий, темно-сірий, білий. Вітаються різні принти. Прикраси повинні бути непомітними, але обов’язково сріблястими. Золото Білого Пацюка не порадує.

Водолій

Водолію Білий Пацюк у Новий рік 2020 радить блищати, причому буквально. Наряд можна вибрати синього, малахітового, білого або перламутрового кольору. Проте він обов’язково повинен бути блискучим.

Риби

Щоб Рибам посміхнулася удача в майбутньому році, представники знаку Зодіаку повинні Новий рік 2020 зустріти в наряді ніжного блакитного кольору. Тканина може бути оксамит або атлас, шовк. Прикраси непомітні і ніжні з білого металу.

Доведеться затягнути паски? Тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку: Скільки коштуватиме кВт*год

четвер, 18 квітень 2024, 6:50

В Україні тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку. До травня, ймовірно, в уряді не встигнуть ухвалити рішення. Якщо до нової хвилі атак РФ на енергосистему в Міненерго спростовували заяви про плани підняти ціни на струм, то зараз відкрито г...

Український легіонер героїчно витяг "Реал" у протистоянні з "Манчестер Сіті": Результати чвертьфіналів Ліги чемпіонів УЄФА

четвер, 18 квітень 2024, 6:15

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2023/24 мюнхенська "Баварія" вибила лондонський "Арсенал", а українець Андрій Лунін забезпечив мадридському "Реалу" перемогу над англійським "Манчестер Сіті". . Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матчі-відповіді. "Баварія" – "...