Новий талісман титулованого клубу? Тіна Кароль принесла "Динамо" удачу в гостьовій зустрічі з "Десною"

На свій останній в 2019-му році матч тренерський штаб «Динамо» взяв 18 футболістів, серед яких виявився тільки один номінальний форвард - іспанець Сіль (Бесєдін та люксембуржец Родрігес в Чернігів не приїхали). Про мотивацію суперників говорити було зайвим: переможець дуелі отримував право піти на зимову перерву на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату країни, передають Патріоти України.

Вболівальники «Динамо» все ще сподівалися, що команда Олексія Михайличенка поквитається з «Десною» за поразку в матчі першого кола на «Олімпійському» (1: 2), а також хоча б частково реабілітується за ганебний виліт з Ліги Європи. Всього чотири набраних очка з 18 можливих в поєдинках з командами з топ-п'ятірки - такого шанувальники столичного гранда не могли уявити навіть у найстрашнішому сні. Але все це реалії.

Перед початком зустрічі на стадіоні імені Юрія Гагаріна, на яку динамівці напередодні прибули автобусом (відстань між Києвом і Черніговом всього-то 140 км), Гімн України з розкішним декольте виконала відома співачка Тіна Кароль. Як виявилося пізніше, на удачу для гостей.

При цьому зустріч почалася із запізненням: вболівальники «Динамо», які прийшли на трибуни в усьому чорному, ще до стартового свистка влаштували маленьку піротехнічну акцію протесту. Більш того, перший тайм вони простояли мовчки.

У «Десни» через дискваліфікацію не грав Артем Фаворов, у «Динамо» - Кадар. У першому таймі в рівній боротьбі першою удача посміхнулася динамівцям. На 25-й хвилині після удару Вербича м'яч від захисника господарів відскочив до Циганкову, проштовхнув його в сітку - 0: 1. Пізніше словенець міг відзначитися вже сам, але його «пострілу» з розвороту зовсім трохи не вистачило точності. У господарів же запам'ятався небезпечний удар головою кращого бомбардира Філіппова.

Після перерви шикарний шанс зрівняти рахунок втратив захисник «Десни» чемпіон світу U-20 Конопля (до речі, вихованець «Шахтаря»), який пробив метрів з шести вище воріт. Не бракувало у команди з Чернігова та інших моментів. Але «Динамо» в результаті утримало перемогу (при нереалізованому пенальті!), піднявшись перед відпусткою на друге місце в таблиці.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...