Новинку купили за кілька днів до інциденту: Топова версія флагманського смартфона з підтримкою 5G загорілася у власника

Виробник, як годиться, все валить на власника. - На кону десятки мільйонів доларів, якщо вдасться довести, що все сталося не з провини користувача.

Смартфон Samsung Galaxy S10 5G

Топова версія флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 з підтримкою 5G загорілася у власника. Як стверджує користувач, халепа трапилась всього на шостий день використання. Як пише Venture Beat, Samsung заявляє, що смартфон загорівся з вини власника, зазначають Патріоти України.

Інцидент трапився на батьківщині флагмана у Південній Кореї. Як розповів власник, смартфон охопив вогонь "без видимої на те причини".

Він розповів, що у той момент пристрій лежав на столі. Далі користувач відчув запах гару і незабаром смартфон охопив дим.

 У Samsung своєї вини не визнають

Що кажуть у Samsung. У компанії факт загоряння не спростовують. При цьому своєї вини не визнають. Постраждалий вимагав у компанії безкоштовний обмін смартфона за 1200 доларів, але у Samsung це прохання відмовили.

Займання могло викликати зовнішній вплив на смартфон, – заявили у Samsung.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...