Новинський міг заразити Онуфрія коронавірусом: Політика поклали до лікарні

Вадим Новинський зустрічався з предстоятелем УПЦ МП Онуфрієм, коли передавав 850 тисяч медичних масок, закуплених його Фондом на честь Покрови Пресвятої Богородиці.

Вадим Новинський та митрополит Онуфрій. Фото: news.church.ua.

Вадим Новинський заразився коронавірусом - народний депутат дізнався про діагноз після того, як 15 квітня пройшов тестування. Політик зізнався, що не відчуває жодних симптомів COVID-19, температура піднялася мінімально - 36,8, а комп'ютерна томографія легенів не визначила відхилень від норми, передають Патріоти України.

Політик в коментарі ЗМІ зазначив, що намагався дотримуватися всіх карантинних заходів, але мав "кілька контактів з людьми, які захворіли". За рекомендацією лікарів нардеп відправиться на кілька днів до лікарні. Також Новинський прокоментував ймовірність заразитися від когось із священнослужителів Києво-Печерської Лаври, де вже підтвердили майже 100 випадків коронавіруса, та заявив, що "навколо Лаври нині надто багато спекуляцій", і "священники - теж люди і вони теж можуть хворіти".

Зазначимо, що вчора, 14 квітня, Новинський зустрічався з предстоятелем УПЦ МП Онуфрієм, коли передавав 850 тисяч медичних масок, закуплених його Фондом на честь Покрови Пресвятої Богородиці.

75-річний Онуфрій подякував політику і бизнесменту та благословив. "Хай Господь дає вам сили, благословляю вас", - сказав він. Також на сайті опубліковано фото Новинського та Онуфрія з їх зустрічі. Як видно на знімку, вони обидва без рекомендованих медиками в умовах карантину масок.

Джерело: РБК-Україна

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...