Ножем у серце: У Львові посеред вулиці жорстоко вбили лідера відомої рок-групи

У Львові жорстоко вбили лідера відомої рок-групи "Лесик Band" Олександра Дацюка - на нього напав бездомний і завдав ножових поранень, медикам врятувати музиканта не вдалося. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич, передають Патріоти України.

За його словами, трагедія сталася о 21:00 вівторка, 7 квітня. "На вул. Героїв УПА, 76, на зупинці колишнього заводу "Кінескоп", чоловік (зі слів поліції, бездомний) напав і підрізав Лесика з групи "Лесик Band" (Олександр Дацюк), поліція затримала чоловіка і вилучила ніж, проводять слідчі дії", - зазначив Зінкевич. Він уточнив, що Дацюк отримав два проникаючі поранення в область серця, медики боролися за його життя, але безуспішно. Самого бездомного впізнали, він затриманий.

Донька Олександра Дацюка Христина підтвердила смерть батька. "Сьогодні трагічно помер наш тато Лесик Дацюк. Від руки якогось покидька. У зв'язку з карантином ми, звичайно, не будемо робити пишного прощання", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...