Ножове поранення серця нагадало про себе? Відомий український комік переніс операцію. На запитання в мережі віджартовується

Коміку Дяді Жорі зробили операцію на серці: подробиці

Український шоумен Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, переніс операцію на серці. Артист записав відеозвернення до прихильників з палати лікарні, зазначають Патріоти України.

Відповідний ролик Дядя Жора опублікував на сторінці в Instagram. У відео комік розповів шанувальникам, що з ним сталося. Як стверджує артист, зараз він почувається добре.

"Усі ставлять одне і те ж питання:" Що трапилося? ". В принципі, нічого не сталося. Все було планово. Ліг на невелику операцію на серці. Кому цікаво – напишіть, що вам цікаво, і я з задоволенням зроблю окремий допис і розповім вам докладніше, так, щоб ця інформація була корисна і вам " – зізнався знаменитість в фотоблозі.

Дядя Жора переніс операцію на серці.

Також Дядя Жора уточнив, що проблема, яка трапилася з ним, зараз дуже популярна і може стосуватися багатьох людей.

Нагадаємо, шоумен 20 років тому в вуличній бійці отримав 13 ножових поранень і лише дивом вижив.
За словами шоумена, він став на захист друга. У бійці йому ножем завдали важкі поранення: пробили шию, легке, серце. На операційному столі Дядя Жора пережив клінічну смерть, лікарям дивом вдалося його врятувати.
«Это была история, когда десять на одного. Я заступился за товарища. В результате получил 13 ножевых ранений, плюс рука, нога, плечо, пробитая шея, легкие справа и рана — проникающая в сердце», — розповів шоумен.
Операцію він запам'ятав на все життя. Каже, що медики почали операцію без наркозу, щоб не втрачати дорогоцінний час.
«Вижу, что меня берут за руки растягивают, держат. Ну, а потом все — скальпель, боль. Я кричал, матерился, просил укол. Потом полностью отключился. Была клиническая смерть. А потом было самое главное — ждали, приду ли я в себя», — поділився спогадами Дядя Жора.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...