Ножовий напад на баскетболістів у Німеччині: У лікарні помер ще один український підліток

У Німеччині помер ще один український підліток, який дістав важке поранення під час ножового нападу на вокзалі в Обергаузені. Артему Козаченку було 18 років. Про смерть українця повідомили на сторінці команди ART Giants Düsseldorf в Інстаграм, передають Патріоти України.

На хлопця та ще одного українського спортсмена – 17-річного Володимира Єрмакова – напали 10 лютого. Останній загинув від отриманих поранень. Понад тиждень лікарі боролися за життя Артема Козаченка. Проте врятувати українського спортсмена не вдалося – він помер у реанімації.

"Артем також був надзвичайно популярним серед одноклубників, тренерів та друзів. Всі висловлюють лише позитивні слова про нього. Окрім великого таланту та дисциплінованої відданості баскетболу, Артем був відомий як радісний, гумористичний та відкритий хлопець", – йдеться у заяві команди.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...