НП з білоруським літаком в "Жулянах": Пасажир поділився відео інциденту

Служби аеропорту швидко зреагували на НП.

Пасажири дуже злякалися, але все закінчилося добре. Фото: Фейсбук.

В мережі опублікували відео аварії білоруського літака в столичному аеропорту "Київ" (колишній "Жуляни"). На борту лайнера перебувало 139 осіб, передають Патріоти України.

Запис НП в Facebook опублікував користувач Олександр Сирота, який летів цим рейсом. "Сьогодні випробував на собі, як воно опинитися всередині літака, що злітає зі смуги, ламає шасі і повзе на череві, чіпляючи двигуном купини. Відчуття неприємне! Було страшно! І перелякані пасажири, і легка паніка у людей", - написав він.

Сирота зазначив, що служби аеропорту швидко зреагували на НП. "Окремо можу сказати, що робота бортпровідників була вище всяких похвал! Дуже грамотно, спокійно, не допускаючи паніки організували евакуацію. Молодці! Тому всім рекомендую; треба слухати цих людей, вони працюють, щоб при необхідності зберегти нам життя!" - додав Олександр Сирота.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...