"Нравится, не нравится - терпи, моя красавица": Як косметологи спотворюють росіянок через санкції (фото, відео)

Операція зі збільшення грудей цьогоріч у Росії подорожчала мінімум в два рази. Якщо до повномасштабного вторгнення РФ в Україну це коштувало 5-7 тисяч доларів, то сьогодні в середньому 15 тисяч. Як йдеться у сюжеті проекту FreeДом, ціни підскочили через дефіцит імплантів. Про це говорять й пластичні хірурги, передають Патріоти України.

Зазначається, що виробники якісних імплантів припинили постачати свій товар до Росії у відповідь на повномасштабне вторгнення Путіна в Україну. І якщо в РФ все-таки потрапляють якісь імпланти, то вони ввезені неофіційно. А це- великі ризики для пацієнтів.

"На всі ці імпланти не поширюються світові гарантії. Пацієнти не зможуть довести, що їм зроблена операція цими імплантами", - каже пластичний хірург Андрій Якобчук.

Ризиковано в РФ сьогодні і збільшувати губи або ж змінювати овал обличчя, адже іноземні виробники філерів для контурної пластики теж відмовилися працювати з російськими косметологами.

Як зазначає лікар-косметолог Ольга Сніцар, ті препарати, які є зараз на ринку РФ, вони не мають жодної сертифікації, тобто це підробка. Наприклад, російська блогерка опублікувала фото дівчини, якій ввели неякісний азіатський філер. Результат, як то кажуть, на обличчі.

Проблеми в РФ не тільки з філерами, але й з апаратами, на яких працюють косметологи. Деякі компанії перестали поставляти в Росію сучасне обладнання, а також обслуговувати раніше поставлене.

І хоча в Росії заявляють про імпортозаміщення, але виробляти самостійно якісні імпланти та обладнання просто нереально. "Тож, російські дівчата, напевно, Путін тоді звертався саме до вас: "Нравится, не нравится - терпи, моя красавица", - підсумували журналісти.

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...