"Ну, йо-майо, ну, Льоша, ну, що ти таке говориш": Продюсер розповів, як Потап відпочивав у Барселоні (відео)

Український продюсер Андрій Лузан розповів, що його колега Олексій Потапенко під час повномасштабного російського вторгнення відпочивав за кордоном, передають Патріоти України.

Раніше Потап говорив про те, що виїхав до Іспанії ще до початку великої війни, а після їздив світом і виступав на благодійних концертах. Однак Лузан впевнений, що артист просто відпочивав у Барселоні.

Також він відповів на питання Слави Дьоміна, що сказав би Потапу, якби зустрівся з ним. "Як Барса? Як відпочив? Я знаю багато інсайдів з приводу того, що відбувалося в MОZGI і як вони там пересувалися. І те, що він говорив в інтерв'ю, я такий: "Ну, йо-майо, ну, Льоша, ну, що ти таке говориш. Це ж нісенітниця якась", - сказав продюсер в інтерв'ю.

Він додав, що всі відомі українські чоловіки, які виїхали за кордон подалі від війни, розчарували його. Він згадав і Олега Винника, чиє слово раніше було досить вагомим для людей.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...