"Ну ось ні, не моя тема": Дружина відомого українського співака зізналася, чому в них немає дітей (фото)

Дружина лідера гурту ТНМК ("Танок на майдані Конго") Олега Михайлюти 46-річна дизайнерка Ольга Навроцька розповіла, чому в них досі немає дітей, передають Патріоти України.

У програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна дизайнерка поділилася особистим життям. Так, вона заявила, що народжувати дітей не поспішає, аргументуючи факт невідповідним уже віком. Але сам 46-річний Фагот не проти мати ще одну дитину.

"Олег дуже не проти був би, але в мене у принципі вже і вік такий, що вже це важкувато зробити і є певні ... Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє, тому я childfree, виходить", – зізналася Навроцька.

Крім того, Фагот і Навроцька живуть у цивільному шлюбі 11 років. Дизайнерка пояснила, чому вони досі не одружилися. Як виявилося, Фагот робив пропозицію руки і серця Навроцькій, однак, за словами зірки, це сталося у невідповідний момент.

"Він його робив на самому-самому початку, коли я намагалася від нього втекти. Загалом, робив, але невчасно. Я думаю, що якби ми напилися десь у Лас-Вегасі й пішли одружилися, це мені сподобалося б. А так, ні, не хочу", – пояснила дизайнерка.

Варто зазначити, що у Фагота є 10-річний син Микита від попередніх стосунків. Коли артист познайомився з Навроцькою, він зустрічався із журналісткою на ім'я Настя. Попри те, що дівчина була від нього вагітна, музикант розірвав ці стосунки. Він не зрікся дитини і бере активну участь у її вихованні.

Коли до України прийде справжнє потепління: Синоптикиня назвала дату

вівторок, 14 травень 2024, 18:37

В Україні потеплішає вже від четверга, 16 травня. Завтра, 15 травня, в Україні вдень температура повітря буде становити 13-16°. Заморозки відступлять. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. "Від 16-го травня стовпчики термометрів поступово дряп...

Не так, як раніше: Тимочко вказав на нюанси в мобілізації з 18 травня і обов'язки органів місцевого самоврядування

вівторок, 14 травень 2024, 18:30

Завдання нового закону про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, полягає не лише у мобілізації людей, але й у мобілізації всіх ресурсів країни для ефективного підсилення обороноздатності. Згідно з новим законодавством, органи місцевого самовряду...