"Ну, по-перше, його всиновила Софія Ротару": Дівчина Остапчука різко розкритикувала свіжий трек Потапа

Кохана шоумена Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, дівчина гостра на слівце. Катерина часто говорить те, що думає. І цього разу не змогла пройти повз нової пісні репера та продюсера Потапа, яка вийшла під назвою "Волонтер", зазначають Патріоти України.

У сторіз своєї сторінки в Instagram Полтавська жорстко пройшлася по роботі зірки. Та перш ніж висловити свою думку, журналістка зазначила, що нічого особистого до Потапа, як до людини, не має, але його пісню без уваги залишити не може.

Спочатку Катерина висміяла новий псевдонім Потапа. Українськомовний трек "Волонтер" репер випустив як POTAP. Також Полтавська впевнена, що репер перебуває за кордоном: "Ну, по-перше, Потапа усиновила Софія Ротару, і тепер він Potap. По-друге, воїн на удальонке написав нову пісню. Таке відчуття, що Бог нас карає за щось. Єдине, що чудово вдається робити Potapу в Іспанії – це очолювати рух "Іспанський сором", - написала Полтавська у своєму фотоблогу.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...